Obratite nam se
TEL: + 86-377-66082668
Faks: + 86-377-66082669
E-pošta:lbpearlpigment@aliyun.com
Adresa: Li on ekosistem industrijska zona, Wancheng District, Nanyang grad, Henan PR China

Dubai MCS ožujak 19-21 STALAK NO.:0 7

Hoosier state, USA, 10-12 Travanj, 2018

11-13 rujna 2018 Kuala Lumpur, Malezija

4-6 prosinac, 2018 Guangzhou, Kina

Dom > Sloj aplikacije

Sloj aplikacije

Ling Bao sedefasti Pigmenti se koriste u raznim sustavima premaza i slojeva premaza. Oni pokazuju visok stupanj svestranosti: prvo, mogu stvoriti impresivan optičke efekte, i drugo, oni nude praktične koristi, treći lako aplikacija.

 

Automobilski refinish, ukrasni slikarstva, plastike premazi, premazi u prahu, drvene obloge

 

LingBao pearl pigmenta treba biti dobro orijentiran u filmu dajući, umjeren PROTOK i TLAK.
Prevlaka s pearlized boje mogu primijeniti u gotovo svim metodama kao što su:
---Prskanje
---Valjak premaz
---Klima premazom zavjese
---Porinuće
---Četkanje
Međutim, kako bi se postigla optimalna biser efekt u premazima, sprej premaz je najprikladniji način zatvaranja.
On je uglavnom rekao da pearl pigmenta je bolje orijentiran nego Al Pahuljica.

Kada je pearl pigmenta unaprijed kontaktu s tekućinom, treba biti oprezan od otapala šok. Korištenje opće Tanji je recommentdable.

Pretjerano miješanje, pretjerano gnječenja ili ikad više-obrada može dovesti do loma strukture tanjurasta Pahuljica pearl pigmenta manje vidjelo raspršenja čestica, koje proizvode manje sjajan nastup u filmu. Biser Pigmenti su uništeni, ako je raspršena kao opće anorganskih pigmenata. U ovom slučaju, biser sjaj efekt je slabiji ili ne nastaje. Izbjegavajte overdispersing koristeći dispersing stroj kao što su pijesak mlin.

Kada kombiniranjem s biser pigmenata, bojila trebalo biti prilično dobro raspoređeno. Jadni disperzije bojila othe ponekad uzrokovati biser pigmenata djelovati kao perle, koja mijenja disperzija stanje drugim bojilima (rastu corpusle). Taj se problem pojavljuje expecially u aplikacijama u boje i tinte. U skladu s tim, treba biti vrlo oprezan disperzije bojila. Nedovoljno disperzije drugim bojilima uzrokovati veličine čestica od drugim bojilima promijeniti zbog pearl pigmenta.

Stanje obrade strojeva za čišćenje je također vrlo važno za aplikaciju. Ako čišćenje stanje linije je loše ili obojiti lokvu ostaje na dužnosti, kada se pearlized boja je protok u boje linija, pearl pigmenta ogrebotina prašine u liniji i ta prašina pojavljuje na konačni proizvod kao strane tvari.

Biser sjaj efekt proizvodi odraz i propusnost svjetlosti (redovne višestruke refleksije). Prema tome, u slučaju neprozirne formulacija, redovna višestruke refleksije je spriječena.

Boja površine je sometiomes koristi za auto paint, stoga je važno da provjerite backgroud boja. U polju popravak boje, ravnu površinu je potrebno za dobru biser orijentaciju.

Ako postoji neki sustavi boja (gore) jasno sloja kao što su jedan sloj, duplo sloj i tako dalje, kraj finalnog proizvoda se mijenja.


Coated_plastic_wing_mirror(1)(001).jpgdecorative paints(1)(001).jpg


istock_000066138121_medium(1)(001).jpgplastic coatings(1)(001).jpg


powder coatings(1)(001).jpgPowder+Coating+copy(1)(001).jpg


slide3(1)(001).jpg