Obratite nam se
TEL: + 86-377-66082668
Faks: + 86-377-66082669
E-pošta:lbpearlpigment@aliyun.com
Adresa: Li on ekosistem industrijska zona, Wancheng District, Nanyang grad, Henan PR China

Dubai MCS ožujak 19-21 STALAK NO.:0 7

Hoosier state, USA, 10-12 Travanj, 2018

11-13 rujna 2018 Kuala Lumpur, Malezija

4-6 prosinac, 2018 Guangzhou, Kina

Speical učinak pigmenta

Speical učinak pigmenta

Cijeli svijet proizvoda s jedinstvenim raznih boja, sjaj, šljokice i shimmer efekti – da je što LB speical efekt pigmenta odstoji. Mi smo savršen partner donijeti boju proizvoda koji oblikuju naš svakodnevni život, biti kroz plastiku, tisak, keramike, stakla, ili...

Cijeli svijet proizvoda s jedinstvenim raznih boja, sjaj, šljokice i shimmer efekti – da je što LB speical efekt pigmenta odstoji. Mi smo savršen partner donijeti boju proizvoda koji oblikuju naš svakodnevni život, biti kroz plastiku, ispis, keramike, stakla ili premaza. Naš portfolio proizvoda ima Aplikacija za arhitektura, automobili, potrošač elektronski. U kombinaciji sa funkcionalne tehnologije pigmenata, efekt Pigmenti ravnotežu ljepotu i korisnost savršeno.


Preporučujemo proizvodi:

Diamond serijeKameleon serije

  


Dizajn robe široke potrošnje daje važan poticaj na kupnju; izgled je važan, a inovativni dizajn daje potrošačima dodanu vrijednost omogućavajući im naglasiti svoju individualnost. Nevjerojatno je kako je to lako s nizom boja i efekata. Molimo vas da nas kontaktirate o Speical efekt Pigmenti!


Posebni efekt izgled aplikacije:


  Kontaktirajte nas za Speical efekt pigmenta!


Hot Tags: speical učinak pigmenta, Kina, dobavljači, Proizvođači
Upit