Obratite nam se
TEL: + 86-377-66082668
Faks: + 86-377-66082669
E-pošta:lbpearlpigment@aliyun.com
Adresa: Li on ekosistem industrijska zona, Wancheng District, Nanyang grad, Henan PR China

Dubai MCS ožujak 19-21 STALAK NO.:0 7

Hoosier state, USA, 10-12 Travanj, 2018

11-13 rujna 2018 Kuala Lumpur, Malezija

4-6 prosinac, 2018 Guangzhou, Kina

Dom > Znanja > Sadržaj
Uvođenje sedefasti Pigmenti
Mar 09, 2018

Sedefasti Pigmenti su prirodni Mića tanke kože pokrivanje metalnih oksida u produkciji biser sjaj nove pigmenta, mogu se razmnožavati i priroda biseri, školjke, koralji i metali su veličanstvene i boja. Mikro-prozirna, ravnog oblika bez, ovisno o lom svjetlosti, odraz, prijenos pokazati boja i svjetlina.

Sedefasti Pigmenti su netoksični, visoka temperatura, svjetlo, kiseline i lužine, ne samozapaljenje, ne izgaranja, nisu vodljivi, ne migriraju, upoznati s boja, plastika, tinte, koža, ispis i bojenje, gume, papir, kozmetike i drugim industrije za različite potrebe, tako da izgled proizvoda ove industrije više briljantan, svjetlo Polaroid ljudi.

Sedefasti Pigmenti se miješaju sa više transparentan materijal, više može proizvesti prekrasan biser sjaj, također može biti pomiješana s prozirni pigmenta ili bojila, kako bi dobili prikladna nijansa, ali treba izbjegavati sa neprozirnim sastojak ili pokriti jaki pigmenta mix koristiti, kao što su Titan dioksid, željezo oksid pigmenata, da ne utječu na sedefasti efekt. Boja niz sedefasti Pigmenti mogu se temeljiti na načelu miješanja boja za izradu raznih biser sjaj.

Sedefasti Pigmenti za Nemetalne funkcionalna zaštita okoliša pigmenata, 100% suhi prah poput opskrbe, lako ravnomjerno raspoređuje. Ovisno o veličini velikog broja različitih proizvoda, istovremeno veličina čestica može utjecati sedefasti sjaj, veličine velikih sedefasti sjaj više treperi, koji pokrivaju manje moćan, male veličine u saten svile mekani sjaj, ali isto tako i Bolje pokrivanje sila.


Par: Šta je biserni prah

Sljedeći: Osnove tehnologije pigmenta