Obratite nam se
TEL: + 86-377-66082668
Faks: + 86-377-66082669
E-pošta:lbpearlpigment@aliyun.com
Adresa: Li on ekosistem industrijska zona, Wancheng District, Nanyang grad, Henan PR China

Dubai MCS ožujak 19-21 STALAK NO.:0 7

Hoosier state, USA, 10-12 Travanj, 2018

11-13 rujna 2018 Kuala Lumpur, Malezija

4-6 prosinac, 2018 Guangzhou, Kina

Dom > Znanja > Sadržaj
Korištenje Mića Titan sedefasti Pigmenti
Mar 09, 2018

Mića Titan sedefasti Pigmenti su prikladni za razne sustave tinte, gravura i konveksna tiskanje neke poveznike može se miješati s Mića Titana.

U procesu proizvodnje i pomoću tiskarske boje, sljedeće točke treba naglasiti:

1. u pearl pigmenta i tinta miješanje proces, možete samo lagano miješati, kako bi se izbjeglo površine pigmenta štete uzrokovane gubitkom sjaj. Što je više moguće bez tri valjka, high-speed mikser ili loptaš, brusni stroj. Ove stvari će oštetiti ili oljuštiti premaznog filma, dok je smanjenje ili oštećivanje sedefasti sjaj. U proizvodnji visoke viskoznosti sitotiska tintom navikao na tri valjka, treba obratiti pozornost da valjak otvaranja pojačanje, i koliko je to moguće u periodu od vremena završiti miješanje.

2. rukopis sastojci pigmenata i priključci moraju biti transparentne, da se izbjegne korištenje neprozirne aditiva, kao što su punila.

3. kako bi poboljšali disperzija sedefasti Pigmenti u tintu, je preporučiti korištenje tinte otapala (voda ili alkohol, i sl.), prvi prah pigmenta vlaženja u tijesto, a zatim miješa sa miješanje tinte, tako da se može ravnomjerno miješati.

4. mica Titan Sedefasti tinte da dobra fluidnost, tako da tisak tanke pigmenta i ispisa površina ima paralelne orijentacije proces, tako da sedefasti pigmenta pokazati najbolje sedefasti efekt.

5. u pripremi treba obratiti pozornost na namještanje sedefasti pigmenta površine acidobazne vrijednosti, kako bi se izbjeglo u tinta flokulaciju ili promjene viskoznosti tinte.

6. u upotrebi sedefasti tinte ispis, kao što su pearl pigmenta čestice naišao u slučaju Oborina, prije upotrebe ravnomjerno miješanje.


Par: Obaveštenje o upotrebi bisernih mastila u sito štampi

Sljedeći: Primena bisernih pigmenata