Obratite nam se
TEL: + 86-377-66082668
Faks: + 86-377-66082669
E-pošta:lbpearlpigment@aliyun.com
Adresa: Li on ekosistem industrijska zona, Wancheng District, Nanyang grad, Henan PR China

Dubai MCS ožujak 19-21 STALAK NO.:0 7

Hoosier state, USA, 10-12 Travanj, 2018

11-13 rujna 2018 Kuala Lumpur, Malezija

4-6 prosinac, 2018 Guangzhou, Kina

Dom > Plastične aplikacije

Plastične aplikacije

Ling Bao Sedefasti pigmenta su naširoko koristi u pakiranju lasersko Označavanje ect plastike

industrije, koji se može koristiti za stvaranje fantastične vizualne efekte. Mića temelji učinak pigmenata Odražavaju svjetlo pada na njihove površine.

Ovo razmišljanje stvara briljantan metalik efekt. U svim slučajevima različitih stupnjeva pigmenta i različitim inherentne boje plastike će utjecati neprozirnosti i zlatni efekt proizvodi.

Proces: Ekstruzija Kalupljenje, Injection Moulding, Blow Molding profil Extrusionm, baci smole, injekcije protežu puhanju, lateks gume.


LingBao pearl pigmenta treba biti dobro orijentiran u filmu dajući, umjeren PROTOK i TLAK.
Za optimalnu biser sjaj efekata, je neophodno da se bolje orijentirate biser sjaj Trombociti paralelno na površinu. U tisku, dobru orijentaciju pearl pigmenta može se lako postići.

Pulverulent biser pigmenata bi trebali biti uključeni temeljito ali nježno miješajući, od tanke pigmenta Trombociti su osjetljivi na loma. Preporučuje se da prvo pripremiti tijesto od pearl pigmenta u dio tekućeg Tinta ili otapala ili otapala koji je kompatibilan sa tiskarske boje, a zatim umiješajte tijesto miješaju u ostatak tiskarske boje koja je u drugim aspektima zavr etely formulirano. Jednostavna mješalice pogodne su za ovaj korak.

Pretjerano miješanje, pretjerano gnječenja ili ikad više-obrada može dovesti do loma strukture tanjurasta Pahuljica pearl pigmenta manje vidjelo raspršenja čestica, koje proizvode manje sjajan nastup u filmu. Biser Pigmenti su uništeni, ako je raspršena kao opće anorganskih pigmenata. U ovom slučaju, biser sjaj efekt je slabiji ili ne nastaje. Izbjegavajte overdispersing koristeći dispersing stroj kao što su pijesak mlin.

Kada kombiniranjem s biser pigmenata, bojila trebalo biti prilično dobro raspoređeno. Jadni disperzije bojila othe ponekad uzrokovati biser pigmenata djelovati kao perle, koja mijenja disperzija stanje drugim bojilima (rastu corpusle). Taj se problem pojavljuje expecially u aplikacijama u boje i tinte. U skladu s tim, treba biti vrlo oprezan disperzije bojila. Nedovoljno disperzije drugim bojilima uzrokovati veličine čestica od drugim bojilima promijeniti zbog pearl pigmenta.

Stanje obrade strojeva za čišćenje je također vrlo važno za aplikaciju. Nedovoljno čišćenje ispisa stroj woul vjerojatno izvući stranih tvari gotovog proizvoda.

Pearl pigmenta može primjenjivati u kombinaciji s drugim bojilima kako bi Sakrij pozadinsku boju. Za dobar biser sjaj efekt je vrlo važan faktor za kombiniranje i/ili ravnotežu između biser pigmenata i drugim bojilima.

To je vrlo važno t Provjera boja pozadine posebno u ispis polja. Jer, u većini slučajeva, drugim bojilima nisu
dodan pearlized tinte.

Možete povećati ostvarive biser sjaj efekt još dodatno više glatko i ravnomjerno površine ispisa zaliha odabrali. Stoga, na tiskanje, na primjer, papir visoke kvalitete je uvijek poželjno.

Većina ispisa sustava usvojiti jasne (gornji) sloj na biser sjaj. Korištenje (gore) isključite sloj promjene biser sjaj efekt konačnog proizvoda.


China_natural_rubber_latex_tube_hose2013510845126(1)(001).jpg塑料(1)(001).jpg


masterbatch3(1)(001).jpgmobile cover(1)(001).jpg


eck_162_conheader_03_mt1472818214d(1).jpg