Obratite nam se
TEL: + 86-377-66082668
Faks: + 86-377-66082669
E-pošta:lbpearlpigment@aliyun.com
Adresa: Li on ekosistem industrijska zona, Wancheng District, Nanyang grad, Henan PR China

Dubai MCS ožujak 19-21 STALAK NO.:0 7

Hoosier state, USA, 10-12 Travanj, 2018

11-13 rujna 2018 Kuala Lumpur, Malezija

4-6 prosinac, 2018 Guangzhou, Kina

Dom > Tiskanje aplikacija

Tiskanje aplikacija

LingBao sedefasti Pigmenti imaju primjene u tehnikama tiska kao gravura, ekran, offset, flexo tisak.

Visoko kvalitetni ispis – u ambalaži ili na sam proizvod – čine proizvodi ističu od konkurencije. Ispis tehnologija imaju ogroman raspon mogućnosti: papir roba, tapeta, dekor i tekstila, u ime nekoliko. Imamo tehnološka stručnost i materijale da ispis vizije u život.

Proces:

Prethodno Vlaženje: Solventne tinte sustave, Preporučujemo pre-vlaženja sedefasti Pigmenti otapalom (kao što su etilni alkohol, razrjeđivač ili samo vode) u sustavu tinte. Ostavite sedefasti Pigmenti u otapalo za nekoliko sati da apsorbuje što više otapala što je više moguće prije miješanja sedefasti Pigmenti u Tintni sustav. To će postići bolju disperziju i zaustaviti sedefasti Pigmenti od začepljenja strugač.

Disperzija: sedefasti Pigmenti se lako raspršiti. Niskoviskozni tinte sustavima, niska brzina miješanje je dovoljno. Ne Preporučujemo korištenje tri Valjka mlin, high-speed raspršivanje ili Brušenje stroj kako bi se izbjeglo oštećenje sedefasti Pigmenti i potencijalno izgubiti biser efekt. Predlažemo da dodate sedefasti Pigmenti Tintni sustav u posljednji korak proizvodnje kako bi se smanjili štetu svojoj strukturi. Tijekom postupka miješanja, tiho dugotrajne niske brzine i kraće vrijeme se preporučuje.

Prozirnog rukopisa medija: transparentnost tinte je ključni faktor za biser efekt tinte. Uvijek koristite prozirnog rukopisa ili vezivo; u suprotnom će značajno utjecati na konačni učinak biser.

 

Pigmenta distribucije: kada sedefasti Pigmenti se distribuiraju bolje i više ni u tintu, veći biser učinak može se postići: sedefasti listići moraju paralelno na površinu supstrata dobiti prekrasan optimalno biser efekt.

PH vrijednost: Kada sedefasti Pigmenti se koriste u vodeni alkalne Tintni sustav, ALKALNA aditiva (kao NH4OH) treba koristiti za podešavanje PH sedefasti Pigmenti površinu. Ako neki je koristeći alkalne tiksotropna agenta za podešavanje viskoznosti tinte i PH sedefasti Pigmenti površini je manji od 7, potrebno je podesiti PH sedefasti Pigmenti površinu kako bi se izbjeglo Pigmenti okuplja zajedno ili štetne promjene na tintu viskoznost.

Doziranje: Normalan biser pigment Učitava količinu završio rukopis treba biti 15-25% (taj se omjer treba biti prilagođen prema metodi ispisa i željeni konačni rezultat).

Za LingBao smetnje sedefasti Pigmenti učiniti zajedno miješati dvije ili više boja, inače biser efekt će biti umanjena ili izgubljen.

Veličina mreže: Jer su sedefasti pigmenta čestica veličine veće od konvencionalnih pigmenata, mora se paziti o mrežaste cilindra. Kada se koristi 5-25 Hm sedefasti Pigmenti (prosječno čestica veličine 12 碌m), odgovarajuće mreže treba biti 75-100 lins/cm; Kada se koristi 10-60 碌m (prosječna veličina čestica 25 Hm), idealno mreže bi trebao biti 60 linija/cm ili manje. Za solventne tinte, 50 um mrežaste se preporučuje, ali u ovom slučaju tinte film će postati vrlo gusta, stoga sušenja temperatura mora biti prilagođen.

Proizvodnja brzina: nakon Tinta se prenosi iz cilindra na papiru, provjerite je li rukopis ima dovoljno vremena na papiru tako sedefasti Pigmenti paleta i površinu podloge su potpuno Paralelni postići najbolji učinak kruška

Površinu supstrata: Za postizanje najboljih biser efekt dok koristite Omamiti biser pigmenata, podloge treba imati ravnu i glatku površinu


38588170-offset-printing-press-and-ink-pot(1)(001).jpgBC-solvent-vs-water-2(1)(001).jpgprinting-dublin(1)(001).jpgcmyk-e1418997062889(1)(001).jpgScreen-Printing-Ink-PVC-Ink-Light-102-White-Print-PVC-SS-Paint-Solvent-Based-Coating-Pigment(1)(001).jpgu=1921081725,3346435124&fm=27&gp=0(1)(001).jpgalmar-printing-ink-color-large(1)(001).jpgink(1)(001).jpgScreen-Printing-Noloy-Ink-High-Waterproof-102-White-Print-Fabric-Leather-SNB-TPU-Solvent-Based-Pigment(1)(001).jpg